Basis c.q. traditionele SM-handelingen

  • Bondage
  • Machteloosheid
  • Pijnspel met zwepen, caning, plak etc.
  • Vernedering, zowel fysiek als verbaal
  • Opsluitingen
  • Slaventraining
  • Slettentraining
  • Exhibitionisme

Naast deze handelingen heb ik mezelf in de loop der jaren extra gespecialiseerd in de volgende handelingen:

 

Pik-play, Cum control, edging, ruined orgasme, milking, post orgasm torture

Het spelen met jouw orgasme, je laten hunkeren om te mogen klaarkomen, sperma afnemen zonder klaar te komen, dit zijn allemaal dingen waar ik enorm veel plezier uit haal. Ik heb in de loop der jaren diverse technieken ontwikkeld om dit spel tot ongekende hoogte te kunnen uitvoeren. Ik heb zelfs de beschikking over een echte melkmachine!!

Erotisch spel

Ook voor een erotish spel kun je bij mij terecht. Ik zal mij uitdagend kleden in zo'n spel en je het hoofd gek maken met mijn teas en denail spelletjes. Een soft sm spel kan hier erg goed mee gecombineerd worden. Uiteraard kan het ook harder, hoe beter jij je best doet........................

Nursing

Hierbij kun je alles verwachten wat maar met nursing te maken heeft. In zo'n spel kan ik sounds, naalden of zelfs klisma's gebruiken. Ben jij een echte liefhebber? Bij jou kan ik staplen of een katheter zetten, zelfs hechtingen zijn mogelijk. Dit alles kan in een relaxte sfeer, maar ook een geheel rollenspel van a tot z is mogelijk. Ik beschik over diverse nursing-outfits, er zal er vast 1 bij jouw spel passen.

Tepelspel

Hier beleef ik al jaren veel plezier aan. Ik heb dan ook een uitgebreide eigen collectie met vele verschillende klemmen. Ook gebruik ik naalden, nipple-sucking machine, electro en zelfs tangen tijdens mijn sessies.

CBT - Cock-ball-torture

Het bezig zijn met jouw penis en ballen als pijn object. Dingen waar je aan kunt denken tijdens deze handeling zijn o.a. Chinese torture, ballbusting, penis/eikel caning, penis/ballen pletten d.m.v. voorwerpen of voet c.q. hakken, naalden zetten etc. etc.

Anale spellen

Op het gebied van anaal spel kun je bij mij van alles verwachten. Een rustige opbouw voor de beginner, het oprekken naar fisten voor de gevorderde of gewoon met een voorbinder flink genomen worden, alles is eigenlijk mogelijk. Dit kan door middel van vinger(s), dildo's, pluggen of bepaalde attributen waar jij nog niet aan hebt gedacht.... Ook ben ik bedreven in het stimuleren van de prostaat, jouw anaal laten klaarkomen behoort dus tot de mogelijkheden. De combi van prostaat-massage met pik-play en een daaruit volgend hoogtepunt moet je gewoon ervaren.

Rollenspellen

Ik heb een zeer ruime fantasie en een groot inlevingsvermogen. Hierdoor zijn rollenspellen mij op het lijf geschreven. Of je nu een strenge ondervraging als in de 2e wereldoorlog zoekt of juist een lerares of directrice, vele rollen passen mij. Kom gewoon met je fantasie en ik bekijk of de rol mij past.

Electro

Ik heb diverse electro-sets en de ozon. De verschillende attributen kan ik o.a. gebruiken op je tepels, je penis of anaal.

Breathplay

Ademreductie in al zijn vormen. Ik werk dan ook met diverse hulpmiddelen. Dit kan zijn met mijn handen, met diverse gasmaskers, zelfs met mijn blote of in nylon zittende voeten. Ik speel dit spel dan ook van beginnend tot zeer extreem ( voor extreme breathplay wil ik je eerst beter kennen en zal dan ook de 1e keer niet extreem gaan met je ). Zelfs een vorm van water-boarding is mogelijk.

Golden shower/pis-games

Door de jaren heen heb ik mezelf getraind met het plassen. Ik heb dan ook een enorme controle over mijn blaas. Hierdoor kan ik je beetje bij beetje urine toedienen vanuit mijn bron. Erg handig voor uitgebreide urine-spelletjes. Ook met toiletslaven weet ik mij erg goed te vermaken........

Spuug/Copra/kots

Wil jij een echt perverse sessie? Ook hierin kan ik mij goed vinden. Voor diegene die hierin extreem willen gaan is eigenlijk alles wel mogelijk. Zaken die hier voorbij kunnen komen zijn: spugen, poep, kotsen (door jou), zelfs een smoothie van eigen makerlij. Ook voedsel zou voorbij kunnen komen. Dit alles gaat natuurlijk in goed overleg met van te voren afgesproken grenzen.

Fetishplay

Of je nu een fetish hebt voor high heels, lak, bont, nylon, latex of voeten, ik weet hier als geen ander een leuke sessie van te maken. Jouw fetish staat centraal in het spel en komt dus ook ruimschoots aan bod. Staat jouw fetish er niet bij??? Stuur mij gewoon een berichtje en ik zal kijken of ik er iets mee kan.

Rubberplay

In latex lopen of hiermee spelen is toch wel 1 van mijn favoriete bezigheden. Ik heb ook niet voor niks een uitgebreide rubbercollectie om aan te trekken, het zal dus steeds een verrassing zijn wat ik aan heb voor je. Ook voor mijn gasten heb ik het 1 en ander om aan te trekken. Zo heb ik diverse maten rubbercasuits en maskers. Daarnaast heb ik een vacuüm bed, opblaas-takelbare rubberzak ( maat s ), verschillende gags en zelfs boeien. Voor een latex sessie ben je bij mij dus aan het juiste adres. Ik vind het ook altijd geweldig als iemand zijn eigen rubber meeneemt, samen genieten van onze fetish.

 

Ik heb niet alle mogelijkheden benoemd, dan zou de lijst te lang worden ;-) Staat jouw voorkeur er niet tussen en twijfel je of ik de handeling wel doe, stuur dan gewoon een berichtje naar mij en ik zal daar open en eerlijk op antwoorden.

 

                                  

 

Ga naar boven