Hallo slaaf, sub, levensgenieter………. ;-)

 

Wat leuk dat je even op mijn site komt kijken. Wie weet zijn er nieuwe foto’s om even van te genieten. Of ben je nieuw en ben je op zoek naar een Meesteres. Dan wil je vast weten wie ik ben en wat ik doe.
Ik ben in ieder geval blij dat je hier bent en ik hoop dat je vind wat je zoekt en dat ik je kan geven waar je naar verlangt. 


Inmiddels kennen heel wat mensen mij en met hen heb ik al vele fijne uurtjes doorgebracht.
Ik ben nu zo’n 15,5 jaar met SM bezig in mijn leven en het heeft mij nog geen minuut verveeld. In al deze jaren ben ik nu 7 jaar actief als commerciële Meesteres. Ik heb de meest fantastische mensen ontmoet die net als ik genieten van alles wat deze wereld ons te bieden heeft. Wat heb ik al veel met jullie meegemaakt en dat hoop ik nog lang en vaak te doen!

 

Voor de mensen die mij nog niet kennen, welkom!
Ook jullie zal ik met veel plezier en liefde meenemen in deze prachtige wereld van SM. Of je nu jong of oud bent, beginner of ervaren, ik zal ten alle tijde mijn uiterste best doen om alles te geven wat in mij zit om het zo een heerlijke ervaring te laten zijn. Ik weet dat een eerste keer naar mij toe komen een hele stap is, maar ik kan je beloven dat het de moeite waard is en je graag voor herhaling terug komt.


Verderop op de website is te lezen wat er allemaal mogelijk is in een spel met mij, maar ik weet dat lang niet alles te benoemen is. Wensen zijn daarom altijd bespreekbaar en eigen inbreng juich ik alleen maar toe. Zo alleen kunnen we er samen een onvergetelijke sessie van maken.
Ik blijf echter altijd de Domina en zal dan ook mijn eigen stempel op ons spel drukken. Bovendien is mijn spel altijd gebaseerd op actie/reactie. Zo blijft het verloop van de sessie toch een verrassing voor je en ga je na afloop met een brede grijns op je gezicht weer op pad.

Door een zeer goed en nauwkeurig neergezet spel zorg ik ervoor dat jij bij mij je hoofd leeg kunt maken en je accu weer op kunt laden. Zo ben je weer vrij van geest en kun je de hele wereld weer aan. 

Heb je al zin om te komen spelen en wil je graag weten wat ik aan speelruimtes te bieden heb, kijk dan op https://modernecreation.com.
Vanaf 1 oktober 2016 is dit mijn vaste werkplek waar we samen de meest fantastische sessies kunnen beleven. 

Mocht je mij privé wat meer willen volgen, dan kun je mij vinden op Instagram.

 

Meesteres Dani

 

 

Meesteres Dani

Ga naar boven